Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ψάρεμα σε τσιφλίκια με οδοφράγματα και κλήσεις

δεν κάνει πλάκα ο Δημήτρης Βάσσιος



Από το ρεπορτάζ του aftodioikisi.gr μαθαίνουμε ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου θα είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής.

Μαθαίνουμε ακόμη ότι υπερασπίζεται την ανεξαρτησία της υποψηφιότητάς του, ότι δεν θέλει χρίσματα - μόνο στήριξη - που σημαίνει ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ και ότι θα συναντηθεί με τον Φώτη Κουβέλη για να συζητήσουν το ζήτημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο βουλευτής Αττικής της ΔΗΜΑΡ χρησιμοποιεί μεγάλα μέσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προσπαθώντας να συνθέσει ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο.

Θυμίζουμε ότι ο Β. Οικονόμου είχε διαφωνήσει με την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά και μπορεί να ελπίζει σε κάποια στήριξη από τα πρώην συνεταιράκια στην εμπέδωση της μνημονιακής λαίλαπας.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα ανεξαρτητοποιηθεί από την Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ ή αν παραιτηθεί και από τη βουλευτική έδρα, ώστε να να είναι πιο πειστικός για τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Β.Οικονόμου δεν έρχεται ούτε καν δεύτερος, καθότι ήδη προ πολλού δηλώνουν "ανεξάρτητοι" και πολλοί υποψήφιοι δήμαρχοι της περιφέρειας.

η υπόλοιπη μη πλάκα εδώ στο νότο (edostonoto.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου