Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

«Να τους δείχνετε αυτό το poster»: Αριστερά η Ομάδα Αλητείας & δεξιά η ανοησία ή/και η αθλιότητα


Είναι γνωστά εδώ και χρόνια τα έργα και οι ημέρες της ειδικευμένης στα fake news Ομάδας Αλητείας που δημιούργησε ο Μουρούτης και η οποία μετακόμισε από το υπόγειο της Συγγρού (επί Αντώνη Σαμαρά)
στο υπόγειο της Πειραιώς (επί Κυριάκου Μητσοτάκη).

Και αντιλαμβανόμαστε το άγχος αυτής της ασφ-αλήτικης ομάδας να προτρέπει τους πιστούς της (που χρόνια τώρα είχαν συνηθίσει να κάνουν τα κουμάντα τους σε βάρος του δημοσίου & ορέγονται τη ρεβανσιστική επάνοδό τους) «να δείχνουν αυτό το poster», προκειμένου να κρύβουν τα εκατομμύρια πολιτών που αηδιασμένοι μετακόμισαν από την κάλπη του δικομματισμού σε αυτή της Αριστεράς.

Είναι επίσης γνωστό ότι η ελληνική δεξιά κατείχε την τεχνογνωσία της εξουσίας η οποία υπερτερούσε της ανοησίας της Αριστεράς και είναι κι αυτός ένας λόγος που κυβέρνησε αδιαλείπτως 40 χρόνια είτε ως ΝΔ, είτε ως ΠΑΣΟΚ, είτε ομού και οι δύο.

Αυτό που δεν ήταν ευρέως γνωστό (μέχρι που σχηματίσθηκε κυβέρνηση με κορμό την Αριστερά), είναι η ευκολία με την οποία καταπίνουν και διακινούν την αντιδραστική προπαγάνδα οι αντιΣΥΡΙΖΑ αυτοχρισθέντες «αγωνιστές, επαναστάτες αριστεροί».

Επίσης είναι κατανοητή η ανοησία πολλών που τοποθετούν εαυτούς στην Αριστερά (το έχουμε δει και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις) «να δείχνουν αυτό το poster» μαζί με τους νοσταλγούς της επανόδου στο φαύλο καθεστώς που χρεοκόπησε την πατρίδα μας και το λαό μας - θύματα οι ίδιοι της ιδεοληπτικής τους καθαρότητας.

Όμως είναι αθλιότητα «να δείχνουν αυτό το poster» (σύμφωνα με τα κελεύσματα της Ομάδας του Μουρούτη) όσοι κέρδισαν τα νιάτα τους με το ΠΑΣΟΚ και κάνουν σαν να το ξέχασαν για να «γελάνε και οι μεντεσέδες» με όσους έδωσαν τα νιάτα τους και τη ζωή τους στους αγώνες της Αριστεράς και του λαού μας.

Τι σημασία έχει αν το κοινοποίησαν από τους κατά τα άλλα ευφυείς «The Three Mooges» οι οποίοι το έκλεψαν από την Ομάδα Αλητείας & το κοινοποίησαν μια ώρα μετά.

Σημασία έχει ότι η κοινή επιδίωξη όλων αυτών είναι ζήτημα πολιτικό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπισθεί και -επειδή στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης όλοι γνωριζόμαστε- δεν είναι σκόπιμο να κρεμάσουμε στα μανταλάκια τους ξεγάνωτους τενεκέδες που γελάνε...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου